Facultad de Agronomia - UBA

Artículos FAUBA




a   b   c   d   e   f   g   h   i   j   k   l   m   n   o   ø   o   p   q   r   s   t   u   v   w   x   y   z  
Ares
Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Antmann, G., Ares, G., Varela, P., Salvador, A., Coste, B., & Fiszman, S. M. (2011). "Consumers' creaminess concept perception : a cross-cultural study in three Spanish-speaking countries". Journal of Texture Studies‚ 42‚ (1)‚ p.50-60.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Antmann, G., Ares, G., Varela, P., Salvador, A., Coste, B., & Fiszman, S. M. (2011). "Consumers' texture vocabulary : results from a free listing study in three Spanish-speaking countries". Food Quality and Preference‚ 22‚ (1)‚ p.165-172.

Ver el documento (formato PDF)
Ares, M. G., Varni, M., Chagas, C., & Entraigas, I. (2012). "Calibración del número N de la curva de escurrimiento en una cuenca agropecuaria de 116 km2 de la provincia de Buenos Aires, Argentina". Agrociencia‚ 46‚ (6)‚ p.535-541.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Ares, G., Jaeger, S. R., Antúnez, L., Vidal, L., Giménez, A. M., Coste, E. B., Picallo, A., & Castura, J. C. (2015). "Comparison of TCATA and TDS for dynamic sensory characterization of food products". Food Research International‚ (78)‚ p.148-158.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Ares, G., Castura, J. C., Antúnez, L., Vidal, L., Giménez, A., Coste, B., Picallo, A., Beresford, M. K., Chheang, S. L. , & Jaeger, S. R. (2016). "Comparison of two TCATA variants for dynamic sensory characterization of food products". Food Quality and Preference‚ 54‚  p.160-172.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Ares, M. G.; Varni, M.; & Chagas, C. I. (2016). "Suspended sediment concentration controlling factors an analysis for the Argentine Pampas region : an analysis for the Argentine Pampas region". Hydrological Sciences Journal‚ 61‚ (12)‚ p.2237–2248.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Ares, M. G.; Bongiorno, F.; Holzman, M.; Chagas, C. I.; Varni, M.; & Entraigas, I. (2016). "Water erosion and connectivity analysis during a year with high precipitations in a watershed of Argentina". Hydrology Research‚ 47‚ (6)‚ p.1239-1252.

Ver el documento (formato PDF) Sólo
usuarios
FAUBA
Vidal, L.; Castura, J. C.; Coste, B.; Picallo, A. B.; Jaeger, S. R.; & Ares, G. (2017). "Analysis of TCATA Fading data : imputation of gaps in temporal profiles". Food quality and preference‚ 59‚  p.114-122.